Wie ben ik?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Melissa, een 23-jarige psychologiestudente. Ik heb overal een mening over, gelukkig weet ik inmiddels prima wat ik wel en niet kan zeggen. Schrijven is een enorme passie van mij en ik hoop dat ik je weet te raken met mijn schrijfsels. Ik zal schrijven over het leven als een psychologiestudente, over mijn belevenissen op de universiteit, mijn belevenissen buiten de universiteit en alles waar ik mijn mening over wil geven.

Mijn studie psychologie ben ik met een reden gaan doen, ik heb zelf jarenlange ervaring met de GGZ en ik denk dat er van alles verbeterd kan worden. Hierover zul je dan ook regelmatig posts zien verschijnen. Mijn grootste droom en wens is om later, als ik groot ben, een eigen kliniek te openen en mensen te helpen weer te kunnen gaan leven, in plaats van overleven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen beter kan worden en vanuit die visie zal ik dan ook mijn posts over de GGZ schrijven.

Naast de GGZ en schrijven, vind ik nog veel meer dingen interessant, ben ik een duizendpoot en verveel ik me nooit. Ik doe momenteel een parttime bestuursjaar, ik schrijf wat voor een redactie, doe vrijwilligerswerk voor NO KIDDING en ik leid mijn eigen hulphondje op. Stilzitten is nooit mijn ding geweest en ik hou ervan om net iets te veel hooi op mijn vork te nemen. Stress is dan ook mijn grootste vriend en vijand, maar de ervaring leert dat hoe druk ik het ook heb, het altijd wel weer goed komt. En met die gedachte wil ik afsluiten.

Het komt altijd goed.

Liefs!

Advertentie

Een gedachte over “Wie ben ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s