Persoonlijk

Music was my first love

“Music was my first love, and it will be my last.” 

Gisteren was het 23 jaar geleden dat ik geboren werd. Hoewel ik nog steeds met mezelf in conclaaf ben, wat ik daar van vind, laat ik dat maar even buiten beschouwing voor nu. Gisteren was ook de dag dat ik ervoor koos om mijn verjaardag wel te vieren, na een aantal jaar niets eraan gedaan te hebben. Eigenlijk had ik die keuze al veel eerder gemaakt. Een aantal maanden geleden, toen ik besloot dat ik iets heel graag wilde meemaken in mijn leven. 

Gisteren was het zover. Een huiskamerconcert. Van niemand minder dan Rogier Pelgrim. Het was groots en toch knus. Intiem en oh zo bijzonder. Ik heb genoten van iedere minuut. Voor heel even heb ik weer gevoeld wat het betekent om te leven. 

“Music was my first love, and it will be my last.” 

  

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s