Life·Persoonlijk

Voor jou

Dit is voor jou, voor jou en voor jou. Ik bedoel ook jou en ik spreek ook jou aan. Je bent goed zoals je bent. Je mag er zijn. Je hoeft niet beter of anders. Je hoeft niet meer of groter. Je bent prachtig zoals je bent.

Je leven is niet perfect, verre van misschien wel op dit moment. Maar hé, jij bent oké, jij mag er zijn. Precies zoals je bent. Je bent prachtig, meer dan mooi. Jij bent jij. En dat jij jij bent, is genoeg. Meer dan genoeg. Dat is al perfect.

Deze tekst is voor jou. Ik hoop dat je ‘m leest en dat je voelt wat ik bedoel. Dat je ervaart dat het oké is, dat jij oké bent. Het hoeft niet anders. Je hoeft niet te voldoen aan de torenhoge verwachtingen. Je mag falen. Je mag vallen. Je mag fouten maken. Je mag leren.

Dit is voor jou, voor jou en voor jou. Om dat ik het je gun. Dat je jezelf ziet zoals anderen je zien. Omdat je het waard bent om er te zijn. Dit is voor jou.

 

climbing-rose-1457492_1280

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s